Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Alapítvány

 

Szalai Miklós Iskolafejlesztési Alapítvány

Cím 8452 Halimba Petőfi u. 39
Telefon/fax 06 - 88 / 237 - 006
 E-mail cím halimbasuli@gmail.com
Elnök  Rostáné Dél Timea

 

Az oktatás és nevelés színvonalának emelésére jött létre 1996-ban a Szalai Miklós Iskolafejlesztési Alapítvány, egy pedagógusnak és egy helyi képviselőnek köszönhetően. Az alapítvány célja: hogy segítsék a gyermekközpontú iskola kialakulását, működését, a nevelés és az oktatás hatékonyságának növelését, ösztönözve ezzel az eredményességet és a sokszínűséget, a pedagógiai munka tartalmi fejlesztését. 

Az alapítvány által létrehozott díjak, kitüntetések: 
1. Szalai –díj, melyet kizárólag 7-8. osztályos tanuló kaphat, meg, aki aktívan részt vesz az iskola hagyományőrző programjain. 
2. Az év tanulója címet 4-5-6-7-8. osztályos tanuló kaphatja, akinek tanulmányi eredménye jeles, illetve példás a magatartása és szorgalma. 
3. Közösségi programok támogatása. Hozzájárulás a nyári táborok költségeihez, színházlátogatás utazási költségének, belépőjegyeinek finanszírozása. Tanulmányi versenyek, házi szervezésű versenyek (Szalai Nap és Elmetorna bajnokság) nevezési díjának és ajándéktárgyainak fedezése. 
 
Az alapított díjak átfogják az iskolai munka mindazon szakterületeit, ahol a tanulói teljesítmények viszonylag objektíven mérhetők, és tükrözik azt a sokszínűséget, melyet a tanítványok képviselnek a különböző megmérettetések színterein. Azt remélik, hogy a díjak elvezetik tanítványaikat a saját élményű tanuláshoz, a szellemi értékek felismeréséhez – az elanyagiasodott, mindent pénzre lefordító világunkban. 

Az alapítvány bankszámlaszáma: 117 480 38 - 200 200 55 
Adószámunk: 18923566-1-19
 
Kérjük Önöket, hogy adójuk 1%-val vagy egyéni adománnyal támogassák munkánkat és a halimbai iskolába járó gyerekeket! Köszönjük!